Další kurz grilování pro zákazníky bude 15. září

Další kurz grilování je tady! Zatímco v květnu jste si mohli vyzkoušet české grilovací speciality a v červnu ty světové, zářijový kurz Weber gril seminář Live 2017 konaný v naší prodejně Weber World v Tachlovicích vás naučí jak na grilu zpracovávat mořské plody a ryby.  

Vzhůru na moře

V rámci kurzu se pod taktovkou zkušených kuchařů a osvědčených lektorů Davida Izáka a Roberta Foukala, pustíte do přípravy menu o pěti chodech, které se bude komplet skládat z mořských ryb a plodů. Vyzkoušíte si, jak se na grilu připravují středomořské slávky, protrénujete se v grilování špízů s tygřími krevetami a dojde i na grilování chobotnic a sépií. Vše zakončíte přípravou lehce zauzené pečené makrely. Kurz bude fungovat tak, že se účastníci rozdělí na tři týmy a každý tým bude připravovat kompletní menu od A do Z. Během kurzu si navíc vyzkoušíte grilovat na kotlových i plynových grilech, a to včetně grilů z nové kolekce pro letošní rok Genesis II.  

Jak se do kurzu přihlásit?

Kurz se uskuteční v pátek 15. září netradičně již od 15:00 v prostorech naší kamenné prodejny Weber World Vladeko v Tachlovicích. Kapacita zářijového kurzu grilování Weber gril seminář live 2017 je 20 míst. Pokud budete mít o kurz grilování mořských ryb a plodů zájem, volejte na telefonní čísla 777 585 273 nebo 311 678 445 (kontaktní osoba paní Linhartová) nebo pište na emailovou adresu linhartova@vladeko.cz. Kurz Weber Gril Seminář Live 2017 si také můžete objednat přímo v našem internetovém obchodě.

img-4587
img-5507
img-5533
mg-4585
img-5528
img-4575
mg-4591
img-4646
img-5530