Grilovací akademie je opět zde

Letos stejně jako v minulých letech budeme v průběhu sezóny pořádat naše tradiční kurzy grilování pro zákazníky „Gril Akademie“ pod vedením profesionálních kuchařů. V letošní sezóně realizujeme celkem tři tematické kurzy grilování zaměřené na světovou kuchyni, grilovací klasiky a každodenní grilování.

Jeden kurz v květnu, dva v červnu

Těšit se můžete na tři kurzy grilování Gril Akademie, přičemž první proběhne v pátek 11. května od 16:00 v prostoru výstavního areálu naší prodejny Weber World Vladeko v Tachlovicích (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy). Kurz bude zaměřen na světovou kuchyni. Druhý kurz proběhne v pondělí 11. června od 16:00 opět v našem obchodu Weber World Vladeko v Tachlovicích a bude tentokrát zaměřený na ty největší grilovací klasiky. Trio kurzů uzavírá kurz „každodenního“ grilování a ten se uskuteční v pondělí 25. června od 16:00 opět v prostorech naší prodejny Weber World Vladeko v Tachlovicích (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy). Kapacita jednoho kurzu je 20 lidí.

Čtyřhodinový kurz s profíky

Každý kurz grilování trvá čtyři hodiny a vždy pod odborným dozorem zkušených kuchařů Roberta Foukala a Davida Izáka. Formát kurzu je takový, že se jeho účastníci rozdělí na dvě skupiny a společnými silami připraví na grilech kompletní menu o pěti chodech. Grilovat se bude na klasických grilech na dřevěné uhlí, ale i na plynových grilech, takže si můžete na vlastní kůži vyzkoušet, jak to s těmi rozdíly mezi steakem z plynového a kotlového grilu vlastně je.

Jak se přihlásit na kurz?

Kurz si můžete objednat na stránkách našeho internetového obchodu, kde jej najdete pod produktovým kódem G8 2018 anebo si do kurzu můžete přihlásit na mailové adrese linhartova@vladeko.cz, případně na telefonním čísle 777 585 273 či 311 678 445 (kontaktní osoba paní Linhartová).

Jaká budou menu?

Kurz světové grilování (pátek 11. května od 16:00)

  • Sendvič Caprese a sendvič se sýrem Brie a slaninou
  • Kuřecí prsa plněná olivami a feta sýrem, americké brambory, grilovaná zelenina
  • Nachos s trhaným kuřecím masem
  • Masový špíz s tzatziki
  • Kokosové lívance s ananasem

Kurz klasické grilování (pondělí 11. června od 16:00)

  • Grilovaná ryba se zeleninou a česnekovými aioli
  • Uzená žebra
  • Burger s trhaným kuřecím masem a slaninovým džemem, grilovaná kukuřice
  • Plněný grilovaný pupek
  • Sladká pizza s grilovanými hruškami

Kurz každodenní grilování (pondělí 25. června od 16:00)

  • Sýrové toasty
  • Hovězí teriyaki špíz
  • Asijský salát s rýžovými nudlemi
  • Grilovaný kozí sýr ve slanině
  • Grilované kuře s citronem, česnekem, plněné brambory, grilované zelí
  • Tvarohový koláč s ovocem
1762016-gril-seminar-live-002
img-4583
img-5507
img-5470
img-4575
img-4646
img-5471
p1150378
p6220520
dsc-0005
dsc-0148
dsc-0206