Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 09.08.2022 Tomáš H.

    Jak sušit maso v sušičce?

    Dobrý den, před pár lety jsem u Vás kupoval gril a byl jsem s ním moc spokojený. Letos se chci vrhnout do sušení masa. Nemáte náhodu v nabídce nějakou sušičku a popřípadě i pár tipů jak v ní správně sušit maso?
  • 09.08.2022 Aleš T.

    Jak připojit gril Weber Q 1200 ke karavanu a k plynové bombě?

    Dobrý den, mám doma gril Weber Q 1200, který funguje na plynové kartuše. Nedávno jsem si pořídil karavan, a tak bych chtěl zkusit gril k němu připojit. Máte nějaké příslušenství, které mi to umožní? Dále by mě zajímalo, zda jde gril připojit kromě kartuše také k běžným plynovým lahvím, které se dají sehnat třeba na bezinkách.
  • 08.08.2022 Dušan M. 

    Proč používat k sušení masa podložku?

    Dobrý den, rád bych zkusil sušit maso v udírně. Koukal jsem, že máte v nabídce příslušenství, které je k tomu dobré pořídit. K čemu je dobrá silikonová podložka, kterou v té kategorii máte?
  • 05.08.2022 Václav K.

    Co znamená výraz Simple na konci označení elektrické udírny Borniak?

    Dobrý den, vybírám elektrickou udírnu. Nejspíš sáhnu po nějaké od Borniaku. Na vašem e-shopu jsem narazil na udírny s označením Simple. Co to prosím Vás znamená?
  • 04.08.2022 Kryštof O.

    Jak vybrat cestovní gril?

    Dobrý den, s partnerkou rádi cestujeme a máme ještě spoustu cest v plánu, dokud jsme jen dva. Doporučili byste nám prosím gril, který bychom mohli brát na cesty?
  • 03.08.2022 Daniel M.

    Jde uvnitř plynového grilu Outdoorchef Dualchef grilovat při různých teplotách?

    Dobrý den, zaujaly mě plynové grily Outdoorchef a to konkrétně řada Dulachef. Prý je možné grily rozdělit na dvě části a v každé z nich mít jinou teplotu. Je to pravda? Jak moc je složité gril na tento režim nastavit?
  • 03.08.2022 Ota N.

    Vejde se do grilu Weber Spirit E-315 GBS 10kilová lahev?

    Dobrý den, chtěli bychom si koupit plynový gril Weber Spirit E-315 GBS, ale potřebuji, aby se do skříňky grilu vešla 10 kg PB láhev. Vejde se tam?
  • 02.08.2022 Jan P.

    Jak se používá wok pánev na plynových grilech Outdoorchef?

    Dobrý den, mám plynový gril Outdoorchef Chelsea 480 G. Když jsem se koukal po příslušenství, našel jsem v sekci doporučených doplňků wok pánev. To je nějaká chyba nebo jde opravdu pánev na grilu použít?
  • 02.08.2022 Martina E.

    Jak grilovat na dřevěném uhlí bez kouře?

    S manželem bydlíme v paneláku. Rádi bychom grilovali na balkóně, ale neradi bychom čoudili na sousedy nad námi. Máte nějaký gril na dřevěné uhlí, který by nekouřil?
  • 29.07.2022 Tomáš M.

    Kolik bočních hořáků je na plynovém grilu Rösle Videro?

    Dobrý den, sháním gril se dvěma bočními hořáky? Máte nějaký takový v nabídce? Mě by stačil jeden, ale manželka trvám na tom, že dva budou lepší. Co vy si o tom myslíte?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit