Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 18.05.2022 Přemek H.

    Jak grilovat přímou a nepřímou metodou v peletovém grilu PitBoss?

    Dobrý den, v jednom z videí mistra Málka jsem viděl gril, který máte v nabídce. Prý se dají v grilu snadno střídat dvě metody grilování (přímé/nepřímé). Mohli byste mi prosím vysvětlit, jak to funguje?
  • 11.05.2022 Marek N.

    Můžu použít uhlí v Big Green Egg znovu?

    Dobrý den, jak je to s uhlím v keramickém grilu Big Green Egg po grilování? Můžu ho použít znovu, když nevyhoří?
  • 11.05.2022 Jarda M.

    Kde máte na vašich grilech štítek s čárovým a produktovým kódem?

    Dobrý den, kde najdu takový ten štítek s výrobním číslem a čárkovým kódem? Potřebuju koupit náhradní díl a nevím jak mám v tolika součástkách hledat tu správnou.
  • 04.05.2022 Jan B.

    Co použít na grilování steaků v grilu Napoleon Kettle?

    Dobrý den, mám gril Napoleon Charcoal Kettle, ten s klasickou drátěnou mřížkou. Rád bych jej povýšil nějakou plochou pro grilování steaků. Většinou se mluví o litině a vyšší verze grilu Napoleon má litinový rošt, to bylo to první, co mě napadlo. Setkávám se i s doporučením grilovat na kameni. Mohu se zeptat na Vaše doporučení vzhledem k typu grilu. Je lepší dokoupit jen nějakou plochu, která se položí na mřížku, nebo rovnou nahradit celý rošt?
  • 03.05.2022 Anna D.

    Co potřebuji k používání grilu Big Green Egg?

    Co je prosím Vás potřeba, abychom mohli gril Big Green Egg hned začít používat? Mám v plánu jeden koupit manželovi k narozeninám a byla bych ráda, kdyby na něm mohl ihned grilovat.
  • 02.05.2022 Aleš M.

    Jak se udí v keramických grilech Monolith?

    Dobrý den, dá se v keramickém grilu Monolith udit? Pokud ano, je v tom nějaký rozdíl oproti ostatním udírnám? Chtěl bych si v grilu připravit klobásy, ale nevím, jestli je to možné.
  • 30.04.2022 Jan V.

    Co je součástí grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, co vše je součástí balení keramického grilu Big Green Egg? Liší se nějak obsah balení podle modelu, který si objednám? Pravděpodobně bych dle uvedených rozměrů volil Big Green Egg Medium.
  • 30.04.2022 Eduard T.

    Jak snížit teplotu v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, je mi jasné, že když budu chtít gril co nejvíce rozpálit, musím otevřít průduchy, aby do něj šel vzduch. Co ale když budu chtít teplotu v grilu snížit?
  • 29.04.2022 Tereza M.

    Jak udělat lososa na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak byste mi doporučili udělat lososa na Big Green Egg? Je potřeba si k tomu koupit nějaké speciální vybavení?
  • 29.04.2022 Zuzana V.

    Co vše můžu dělat s grilem Big Green Egg?

    Dobrý den, zajímalo by mě, co vše jde v grilu vařit. Vajíčko jsme viděli minulý víkend u kamarádky na grilovačce a byli jsme překvapení co všechno z něj tahala. Mám dokonce i pocit, že v něm udila. Je to možné?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit