Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 28.03.2022 Daniel P.

    Proč si koupit litinový rošt do grilu na dřevěné uhlí?

    Dobrý den, ve vaší nabídce jsem našel litinový rošt do grilu na uhlí. Jaké jsou prosím výhody litinového roštu oproti klasickému nerezovému?
  • 28.03.2022 Richard M.

    Jak je zabalený gril Monolith Classic PRO-Serie 2.0 se stojanem?

    Dobrý den, líbí se mi keramický gril Monolith Classic PRO-Serie 2.0. Rád bych si ho vyzvedl osobně u vás na prodejně a přikoupil ještě nějaké příslušenství. Můžete mi prosím napsat, jak je gril balený? Když ho povezu upevněný kurty na káře za autem, nemůže se nějak poškodit? Do auta se mi nevejde. Děkuji.
  • 25.03.2022 Václav P.

    Jak se používá litinová Plancha v plynových grilech Campingaz?

    Dobrý den, u litinové desky Plancha jsem našel obrázek, který upozorňuje, že není možné použít Planchu a litinový tál zároveň. Znamená to tedy, že když mám v grilu litinový tál, tak desku nemůžu použít?
  • 24.03.2022 Tomáš B.

    Jak stabilní je gril na dřevěné uhlí Napoleon?

    Dobrý den, měl bych zájem o koupi grilu na dřevěné uhlí. Grily, které jsem si mohl "osahat" v supermarketech a hobbymarketech mi přijdou nestabilní až rozviklané. Vzhledem k tomu, že máme velké psy, potřeboval bych něco stabilního, co se v okamžiku nepřevrhne. Děkuji za radu.
  • 21.03.2022 Karel Š.

    Jak vysoké je víko grilu na dřevěné uhlí Napoleon? Vejde se tam velké kuře na stojanu?

    Dobrý den, v popisu grilu na dřevěné uhlí Napoleon jsem četl, že se dá rošt grilu různě polohovat. Jak moc je vzdálené víko od roštu grilu, když je rošt v nejnižší poloze? Rádi bychom uvnitř grilovali kuřata na plechovce od piva. Vejdou se tam?
  • 18.03.2022 Radka S.

    Jaký je rozdíl v teplotě grilovacího roštu uvnitř grilu na dřevěné uhlí oproti grilu plynovému?

    Dobrý den, manžel bude mít zanedlouho narozeniny a já bych mu ráda vybrala gril. Četla jsem dobré ohlasy na kanadské grily Napoleon. Více se mi líbí gril na uhlí, ale bojím se, že bude teplota roštu moc nízká na vysoké hovězí steaky, co má manžel rád. Děkuji za pomoc.
  • 17.03.2022 Jitka M.

    Na jaké grily půjde namontovat otáčecí špíz pro kotlové grily Napoleon?

    Dobrý den, rádi bychom si zakoupili gril na dřevěné uhlí Napoleon s otočným rožněm na grilování kuřat. Na jaké kotlové grily Napoleon bude pasovat a je složité ho přimontovat?
  • 15.03.2022 Radka T.

    Proč si pořídit gril Big Green Egg?

    Dobrý den, přemýšlím o koupi grilu na dřevěné uhlí, ještě nejsem rozhodnutá. Líbí se mi grily od Big Green Egg. Myslím, že by gril skvěle ladil se zbytkem zahrady. Trochu mě ale překvapila vyšší cena grilu. Můžete mi prosím říct, zda se gril něčím výrazně liší od ostatních, co se týče funkčnosti. Nerada bych si ho pořídila jen kvůli designu.
  • 08.03.2022 Markéta M.

    Jak ovládat teplotu v grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, prosím Vás, čím se ovládá teplota v keramickém grilu Big Green Egg. Má gril nějaký knoflík, kterým se snižuje a zvyšuje teplota?
  • 04.03.2022 Tomáš H.

    Jak grilovat steak na grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, jak je to když budu chtít grilovat na grilu Big Green Egg pořádný steak? Máte pro mě nějaké tipy na začátek? Gril jsem si koupil teprve minulý týden a nemám s grilováním žádné zkušenosti. Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit