Počet porcí: 4
Náročnost: středně těžké
Doba přípravy: 35 minut
Suroviny:
Postup: Jako první smícháme nasekanou bazalku s nadrobounko nasekanou cibulkou, a citronovou šťávu se solí, pepřem, olejem a octem . Little gem spolu se salátem opereme a nakrájíme na tenké proužky. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na stejné dílky, smícháme dohromady se salátem. Steaky potřeme olejem a necháme odležet. Zálivku na salát připravíme smícháním žloutku s hořčicí a olejem. Ochucujeme solí pepřem , popř. octem.
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...
Když v areálu naší prodejny v Tachlovicích Orny rozpálil grily kanadského výrobce Napoleon,...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se aktuálně naše prodejna v...