Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Suroviny:
Postup: Porce ryby omyjeme a osušíme. V misce smícháme mletou papriku, pepř, tymián a česnekovou sůl. Porce ryby potřeme z obou stran rozpuštěným máslem a posypeme kořenící směsí. Maso položíme do grilovací mřížky na ryby nebo na BBQ Sear Grate mřížku a grilujeme nda horkým přikrytým grilem 4 - 6 minut doměkka, v polovině úpravy obrátíme. Horké plátky ryby pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se aktuálně naše prodejna v...
Nevíte kterou udírnu vybrat? Už jste se začali poohlížet po novém grilu? Nebo Vám jen došla...
V nedávné době jsme měli tu čest zúčastnit se exkluzivního školení na grily Big Green Egg, které...