Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby vykucháme, řádně omyjeme pod studenou vodou a osušíme. Zevnitř i zvenku osolíme a opepříme. Pokapeme citrónovou šťávou a břišní dutinu naplníme zelenými bylinkami. Odleželou rybu vložíme do středu grilu a grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu přibližně 30 minut. Během grilování otočíme, aby ryba byla pěkně opečená ze všech stran. Podáváme teplé obložené plátky citrónu a s pečivem.
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...