Počet porcí: 2 - 4
Náročnost: střední
DOba přípravy: 45 minut
Suroviny:
Postup: Maso z lososa nakrájíme na větší kousky, krevety opereme, necháme okapat. Na čtyři dlouhé kovové jehly napichujeme střídavě kousky lososa a krevet. Špízy osolíme a opepříme, potřeme částí připravené omáčky a přikryté necháme asi 30 minut odležet v ledničce. Připravené špízy rozložíme na grilovací rošt a za častého otáčení grilujeme nad středně rozehřátým grilem zhruba 8 minut doměkka. Během grilování potíráme zbývající omáčkou. Příprava omáčky: Česnek oloupeme a prolisujeme. Do olivového oleje vmícháme jemně nasekaný kopr, prolisovaný česnek a citrónovou šťáávu. Dobře promícháme, podle chuti osolíme a opepříme.
My jsme na grilovací sezonu připravení, a co Vy? Všechny nabízené peletové grily PitBoss máme...
Když v areálu naší prodejny v Tachlovicích Orny rozpálil grily kanadského výrobce Napoleon,...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se aktuálně naše prodejna v...