Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Příslušenství na gril

Zpět na přehled
  • 24.07.2023 Martin H.

    Jak použít grilovací pelety v plynovém grilu?

    Dobrý den, máme doma plynový gril Napoleon a dostal jsem pytel grilovacích peletek. Existuje nějaký způsob, jak je zpracovat v plynovém grilu?
  • 24.07.2023 Petr F.

    Jaký použít prodlužovací kabel k peletovému grilu?

    Dobrý den, nemáme v blízkosti terasy žádnou volnou zásuvku, lze k Peletovému gril Pit Boss Pro Series 1600 Wifi použít standardní prodlužovací kabel?
  • 21.07.2023 Radek T.

    Jaký obal patří na gril na dřevěné uhlí Napoleon Charcoal Leg 57cm?

    Dobrý den, je tento obal vhodný na Gril Napoleon Charcoal Leg, 57 cm?
  • 20.07.2023 Tomáš K.

    Kde je možné nechat naplnit kompozitní plynovou láhev

    Dobrý den, měl bych zájem koupit ke svému plynovému grilu kompozitní plynovou láhev 7,5 kg. Chtěl bych se zeptat, zda mi ji pošlete na dobírku a kde je možné tyto láhve nechat opět naplnit? Děkuji za informaci. Hezký den.
  • 20.07.2023 Vlaďka K.

    Může se kámen na pizzu používat v elektrické troubě?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? V nabídce máte kámen na pizzu s plechem o velikosti 42 cm a mě by zajímalo, jestli je možné kámen používat v elektrické troubě? A pokud ano, v jaké výšce by měla pizza být, aby se nepřipálila? A jak velkou teplotu kámen na pizzu snese? Musí se pod pizzu dávat pečící papír a doporučuje se kámen před použití předehřívat? Děkuji za odpověď.
  • 19.07.2023 Olga F.

    Jak velké jsou kompozitní plynové bomby?

    Dobrý den, nedávno jsem se dočetla o kompozitních plynových bombách, které jsou lepší než klasické bomby a teď vidím, že je prodáváte i ve vašem obchodě. Můžete mi prosím říct, jaké jsou podmínky převzetí a jaké jsou rozměry (průměr a výška) zmíněných bomb 7,5 kg a 10 kg? Děkuji za vaši odpověď.
  • 14.07.2023 Karolína H.

    Jaké výhody mají kompozitní plynové láhve?

    Dobrý den, čtu si o kompozitních plynových láhvích a všude se zmiňuje jako přednost hlavně jejich hmotnost. Mají ještě nějaké další výhody? Děkuji
  • 11.07.2023 Karel K.

    Jak velká ryba se vejde do stojanu na ryby Rösle?

    Dobrý den, do jaké velikosti, resp. délky ryby tento stojan mohu použít? 30 cm? Děkuji.
  • 27.06.2023 Richard G.

    Jaký obal a náhradní rošt koupit ke grilu Campingaz 2 Series RBS LE?

    Dobrý den, v minulosti jsem si zakoupil gril Campingaz 2 Series RBS LE a nyní bych si k němu rád zakoupil obal na gril a litinový culinary rošt. Mohli byste mi poradit, jaký obal na gril je vhodný a jaký litinový rošt by na něj pasoval? Děkuji.
  • 20.06.2023 Daniel D.

    Kde najdu aplikaci pro ovládání peletového grilu Pit Boss?

    Dobrý den, nedávno jsem si u Vás objednal peletový gril od značky Pit Boss. Zatím vše funguje super, ale nedaří se mi najít aplikaci. Poradíte mi, prosím? Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit