Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Výběr správného grilu

Zpět na přehled
  • 12.07.2022 Roman V.

    Má rošt grilu Weber E-315 GBS kruhový výřez pro vložení pánve?

    Dobrý den, má gril Weber Spirit E-315 GBS výřez pro vložení pánve? Popř. máte v nabídce nějakou, která by se do něj přesně pasovala?
  • 28.06.2022 Pavel J. 

    Jde otočit koncovku pro přívod plynu?

    Dobrý den, rád bych si od vás koupil dvouplotýnkový vařič 400-S STOVE. Jak je to s koncovkou pro přívod plynu. Je možné ji otočit jiným směrem?
  • 24.06.2022 Cyril T.

    Jak připojím gril Campingaz Attitude 2go CV k PB láhvi?

    Dobrý den, zvažuji, že bych si koupil Campingaz Attitude 2go CV. Líbí se mi, že gril funguje na malé plynové kartuše. Zajímalo by mě však zda v případě potřeby mohu ke grilu připojit klasickou plynovou bombu. Prodáváte nějaký doplněk, který by mi to umožnil?
  • 16.06.2022 Roman V.

    Můžu připojit dvouplotýnkový vařič Camping ke 2 kg PB lahvi?

    Dobrý den, dá se vařič Campingaz připojit i ke standardní kovové 2 kg PB láhvi, nebo je k němu potřeba pořídit nějakou speciální?
  • 09.06.2022 Dalibor V.

    Jakou velikost grilu Big Green Egg vybrat?

    Dobrý den, jaká velikost grilu Big Green Egg se hodí na domácí grilování? Jsme čtyřčlenná rodina a občas k sobě zveme známé a příbuzné.
  • 07.06.2022 Šimon Z.

    Který gril Big Green Egg je největší?

    Dobrý den, sháním gril na dřevěné uhlí do našeho pivovaru. Který z grilů Big Green Egg je největší? Přes léto plánujeme pro naše zákazníky pořádat pravidelné grilovačky a zatím se nám jeví Big Green Egg jako jasná volba. Vzhledem k tomu, že očekáváme velkou návštěvnost, rádi bychom pořídili ten největší.
  • 06.06.2022 Aleš H.

    Jaký je rozdíl mezi Campingaz grilem Plancha BF LX a Campingaz Master Plancha EX?

    Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Campingaz grilem Plancha BF LX a Campingaz Master Plancha EX?
  • 03.06.2022 Filip D.

    Kolik stojí gril Big Green Egg L?

    Dobrý den, jak je to s cenou grilu Big Green Egg Large. V nabídce jsem viděl několik variant s odlišnými cenami. Jedná se grily s různou výbavou? Jak se od sebe liší?
  • 02.06.2022 Radek T.

    Kde můžu koupit gril Big Green Egg?

    Dobrý den, máte v nabídce grily Big Green Egg? Mělo by se jednat o keramický gril na dřevěné uhlí, který svým tvarem připomíná vajíčko. Popřípadě nevíte, kde bych ho mohl koupit?
  • 01.06.2022 Jonáš R.

    Jaké jsou rozměry grilu Big Green Egg?

    Dobrý den, mohli byste mi prosím poslat rozměry grilu Big Green Egg, abych věděl zda se mi vejde pod pergolu? Mimochodem nebude vadit, že bude gril pod střechou?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit