Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 21.07.2023 Radek T.

    Jaký obal patří na gril na dřevěné uhlí Napoleon Charcoal Leg 57cm?

    Dobrý den, je tento obal vhodný na Gril Napoleon Charcoal Leg, 57 cm?
  • 20.07.2023 Roman S.

    Jaké BBQ koření je vhodné pro grilování s dětmi?

    Dobrý den, rád bych vyzkoušel BBQ koření z vaší nabídky, ale protože s námi většinou grilují i naše děti, potřeboval bych nějaké nepálivé bez chilli. Můžete mi prosím nějaké doporučit? Děkuji.
  • 20.07.2023 Tomáš K.

    Kde je možné nechat naplnit kompozitní plynovou láhev

    Dobrý den, měl bych zájem koupit ke svému plynovému grilu kompozitní plynovou láhev 7,5 kg. Chtěl bych se zeptat, zda mi ji pošlete na dobírku a kde je možné tyto láhve nechat opět naplnit? Děkuji za informaci. Hezký den.
  • 20.07.2023 Vlaďka K.

    Může se kámen na pizzu používat v elektrické troubě?

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit? V nabídce máte kámen na pizzu s plechem o velikosti 42 cm a mě by zajímalo, jestli je možné kámen používat v elektrické troubě? A pokud ano, v jaké výšce by měla pizza být, aby se nepřipálila? A jak velkou teplotu kámen na pizzu snese? Musí se pod pizzu dávat pečící papír a doporučuje se kámen před použití předehřívat? Děkuji za odpověď.
  • 19.07.2023 Olga F.

    Jak velké jsou kompozitní plynové bomby?

    Dobrý den, nedávno jsem se dočetla o kompozitních plynových bombách, které jsou lepší než klasické bomby a teď vidím, že je prodáváte i ve vašem obchodě. Můžete mi prosím říct, jaké jsou podmínky převzetí a jaké jsou rozměry (průměr a výška) zmíněných bomb 7,5 kg a 10 kg? Děkuji za vaši odpověď.
  • 18.07.2023 Michaela P.

    Jaké lze zakoupit největší balení koření Angus&Oink Fries with that?

    Dobrý den, oblíbily jsme si doma koření na hranolky Fries With That? Bohužel se stalo tak oblíbené, že nám věčně dochází. Je možné zakoupit i větší balení koření než 225g?
  • 18.07.2023 Josef L.

    Jaké koupit koření na přípravu dresinku?

    Dobrý den, nedávno jsem si u vás koupil koření Angus&Oink Mac Daddy které po smíchaní s majonézou vytvořilo skvělou omáčku do burgeru. Máte nějaké koření, ze kterého jde udělat dresing? Děkuji
  • 14.07.2023 Karolína H.

    Jaké výhody mají kompozitní plynové láhve?

    Dobrý den, čtu si o kompozitních plynových láhvích a všude se zmiňuje jako přednost hlavně jejich hmotnost. Mají ještě nějaké další výhody? Děkuji
  • 14.07.2023 Markéta Ch.

    Máte v nabídce nějaké univerzální grilovací koření?

    Dobrý den, ráda bych zkusila nějaké univerzální BBQ koření, které bych mohla použít jak na maso, tak zeleninu i mořské plody. Doporučíte mi prosím nějaké? Děkuji.
  • 13.07.2023 Řehoř V.

    Jsou peletové grily šetrné k životnímu prostředí?

    Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli jsou grily na pelety šetrné k životnímu prostředí? Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit