Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 19.12.2022 Zuzana Ž.

    Jaký písek koupit do odkapávací misky udírny?

    Hezké odpoledne, mohli byste mi prosím poradit? Četla jsem si, že do odkapávače udírny se dává písek. Který bych měla použít a kde se se dá sehnat? Jak často je potřeba písek měnit? Děkuji za odpověď.
  • 15.12.2022 Jan P.

    Jakou maximální teplotu lze dosáhnout uvnitř komory grilu Rösle Videro G2-S Vario+?

    Dobrý den, máme od Vás plynový gril Rösle Videro G2-S Vario+ a chci se zeptat jaká teplota lze na tomto grilu dosáhnout? Máme standardní plynovou 5 kg bombu a v těchto chladných dnech nedosáhneme teploty vyšší než 170 °C. V letních dnech nepřesáhne gril 220°C. Děkuji.
  • 15.12.2022 Libor T.

    Jak zvětšit kapacitu udírny?

    Dobrý den, chtěl bych si koupit nějakou menší udírnu, protože mám v plánu udit většinou jen pro sebe. Hodilo by se mi ale, kdyby se dala udírna v případě potřeby zvětšit, když bych chtěl jednou za čas udělat větší várku masa nebo klobás. Máte nějakou takovou v nabídce?
  • 13.12.2022 Zdeněk J.

    Jak ochránit elektrickou udírnu před deštěm a sněhem?

    Dobrý den, rád bych si u vás koupil elektrickou udírnu. Bohužel nemám žádnou pergolu, pod kterou bych jí postavil. Existuje nějaké zastřešení, které bude chránit udírnu před deštěm a sněhem během uzení? Když nebudeme udit, schováme udírnu do kolny.
  • 12.12.2022 Roman S.

    Jak se peče pizza v plynovém grilu Campingaz?

    Dobrý den, chtěl bych v plynovém grilu Campingaz upéct pizzu. Zvládnu to i bez pizza kamene? Pokud se bez něj neobejdu dá se umístit i někam jinam kromě otvoru Cullinary Modular, když můj gril tento rošt s kruhovým otvorem nemá?
  • 12.12.2022 Václav S.

    Jakou stříšku pořídit k udírně Kaiser 80?

    Dobrý den, mám udírnu Kaiser 80. Sháním se po stříšce, která by ji ochránila proti dešti. Na vašem e-shopu jsem našel jednu od výrobce Borniak. Dokážete mi říct, zda bude na moji udírnu pasovat? Rozměry udírny jsou 38,5 x 86 x 41 cm. Přemýšlel jsem také o obalu. Vyplatí se na udírnu pořídit? Nemáte náhodou na skladě nějaký, který by na tu moji pasoval?
  • 08.12.2022 Karel N.

    Jaké udící tyče pasují do udírny Bradley Smoker 4 digitální?

    Dobrý den, na vašem webu jsem našel tyče do udírny, které mají přesně rozměr, který potřebuju tj. 38 cm. Doma mám udírnu Bradley Smoker 4 digitální, akorát ty, co jsem našel jsou pro udírny Borniak 70. Mohli byste mi prosím ověřit, že to do té udírny opravdu pasuje.
  • 06.12.2022 Vítek N.

    Jakou vybrat přenosnou pec na pizzu?

    Dobrý den, sháníme s manželkou přenosný gril na cesty, ve kterém by se dala péct pizza nebo lehce přenosnou pec na pizzu, ve které by šlo občas i ugrilovat nějaké maso či ryby. Existuje něco takového?
  • 01.12.2022 Karel V.

    Jak se zapalují hořáky u vařiče Campingaz Base Camp?

    Dobrý den, jaký typ zapalování má prosím vařič Campingaz Base Camp? Je potřeba k němu ještě něco dokoupit, abych ho mohl zapálit nebo stačí otočit ovládacím knoflíkem, jak je tomu u velkých grilů?
  • 30.11.2022 Petr Č.

    Je u udírny Borniak UWDS-70 ochlazovač kouře nerezový nebo aluzinkový?

    Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda provedení generátoru kouře a ochlazovače u nerezové udírny Borniak UWDS-70 je také v nerezu? Je v dodávce flexibilní kouřovod?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit