Doba působení koření před grilováním

Doba působení koření před grilováním

1 - 15 minut 

  • potraviny o menší velikosti
  • mořské plody
  • kostky masa,
  • malé kulaté masové kuličky a nakrájená zelenina


15 - 30 minut 

  • tenké porce masa bez kosti
  • jako kuřecí prsa
  • filetované ryby
  • vepřová panenka a steaky


30 - 90 minut

  • silnější porce masa s kostí i bez ní
  • jehněčí kýta
  • celé kuře nebo hovězí pečeně


2 - 8 hodin

  • větší a robustnější porce masa
  • vepřová žebírka
  • celá šunka
  • vepřová plec a celý krocan
mg-3979
steak-z-tunaka1018
prazma-na-bylinkach-977
veprove68
veprovy-steak-800
hovezi151
mg-3764
mg-3838
kureci-cina-104
mg-3914
mg-3950
platyz-na-grilu-958

Aktuality

Archiv aktualit