Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: do 20 minut
Suroviny:
Zralá rajčata rozkrojíme napříč na poloviny. Česnek prolisujeme a na troše oleje osmažíme. Gril rozpálíme na přímé grilování a na rošt vložíme rajčata, ve chvíli, kdy jsou zahnědllá cca 3 - 5 minut. Obrátíme kleštěmi a lžící na ně rozdělíme opečený česnek a dále pokračujeme v grilování. Horká rajčata rozložíme na mísu a posypeme hojně hoblinkami parmazánu, dozdobíme čerstvým tymiánem.
Venkovní teploty pomalu stoupají a proto i v areálu naší prodejny v Tachlovicích pomalu...
Legendární zelená vajíčka Big Green Egg slaví 50. narozeniny a my oslavujeme s nimi! Keramické...
Grilovací sezóna už klepe na dveře a my jsme si toho dobře vědomi. Od 1. dubna proto prodlužujeme...