U pizza pecí na plyn nás zaujalo naprosto jednoduché ovládání a rychlost roztopení pece na ideální teplotu pro pečení pizzy. Je to téměř totožné se zapalováním klasického plynového grilu - stačí stisknout knoflík a otočit kolečkem. Pec se ale na rozdíl od grilu rozpálí rychleji díky menším rozměrům a keramickému materiálu, který perfektně akumuluje teplo.
Plynová pec na pizzu umožní připravit si Vaše oblíbené jídlo bez větší námahy s prací se dřevem, jak je tomu u typických pizza pecí na dřevo. Ale pozor, i plynové pece jsou určeny pro použití ve venkovních nebo velmi dobře větratelných pro...
Zobrazit celý textU pizza pecí na plyn nás zaujalo naprosto jednoduché ovládání a rychlost roztopení pece na ideální teplotu pro pečení pizzy. Je to téměř totožné se zapalováním klasického plynového grilu - stačí stisknout knoflík a otočit kolečkem. Pec se ale na rozdíl od grilu rozpálí rychleji díky menším rozměrům a keramickému materiálu, který perfektně akumuluje teplo.
Plynová pec na pizzu umožní připravit si Vaše oblíbené jídlo bez větší námahy s prací se dřevem, jak je tomu u typických pizza pecí na dřevo. Ale pozor, i plynové pece jsou určeny pro použití ve venkovních nebo velmi dobře větratelných prostorách.
Kromě pizzy v plynové peci připravíte také steaky, ryby nebo zeleninu, což z nich dělá multifunkční zařízení a využití pro ni najdou i ti, co italským slaným koláčům neholdují. Díky minimalistickému dánskému designu bude pec ozdobou vaší zahrady.
Ochranný obal na domácí pizza pece s pojízdným stolem Coze
SklademOchranná rukavice Cozze pro bezpečnou manipulaci s rozpálenou pizza pecí i grilem.
SklademLitinová grilovací deska Cozze doplněná o praktickou dřevěnou podložku.
SklademVelká hliníková lopata na pizzu pro pizza pece Cozze
SklademLitinová grilovací deska Cozze doplněná o praktickou dřevěnou podložku.
SklademStředně velká hliníková lopata na pizzu pro pizza pece Cozze
SklademVýhodou plynových pecí je jednoznačně kratší doba rozpálení než u dřevěných modelů. Určitě oceníte i fakt, že PB lahve pořídíte ve většině benzínek a zahradnictvích. Ani u nich ovšem není možné uvnitř budovy. Hořáky pecí jsou navrženy tak, do nich šlo méně kyslíku, než je tomu u klasických hořáků používaných v domácnosti. Díky tomu má plamen žlutou barvu, což má hen dvě výhody. První z nich je že lépe vidíte, co se uvnitř pece děje. Žluté plameny jsou také vyšší než normálně, což má za následek nahřátí horní části pece, jak je v pizzeriích obvyklé. Tento plamen, ale tvoří více oxidu uhličitého.
Před námi je další slunečný víkend, proto bylo pro naše zákazníky potřeba zajistit dostatečné...
Počasí se teď, téměř na konci května, konečně umoudřilo a pravá grilovací sezóna tak může začít....
I letošní svátek maminek připadá na druhou květnovou neděli a to je naprosto ideální den na...