Teploměry na maso 

Teploměry na maso

Máte rádi steak krvavý, medium nebo rare? Díky vpichovacímu grilovacímu teploměru bude vždy Vás steak ugrilovaný přesně podle Vašich představ nebo představ Vašich strávníků. Z naší nabídky si můžete vybrat teploměry či sondy několika velikostí od různých výrobců. Stačí zvolit ten správný pro Vaše potřeby.

Kapesní grilovací teploměry jsou právě na grilování steaků tou nejlepší volbou. Teploměr zapíchnete do masa a okamžitě se Vám na displeji teploměru zobrazí aktuální teplota v mase. Další možností jsou teplotní vpichovací jehly připojené k digitální jednotce, která Vám na displeji ukazuje aktuální teplotu uvnitř masa a dokonce Vás i upozorní, když je maso ugrilované. Tyto sondy jsou výborné na grilování větších kusů masa a na grilování metodou Low and Slow.  

na stránku

Kategorie

Aktuality

Archiv aktualit