Máte rádi steak krvavý, medium nebo rare? Díky vpichovacímu grilovacímu teploměru bude vždy Vás steak ugrilovaný přesně podle Vašich představ nebo představ Vašich strávníků. Z naší nabídky si můžete vybrat teploměry či sondy několika velikostí od různých výrobců. Stačí zvolit ten správný pro Vaše potřeby.
Kapesní grilovací teploměry jsou právě na grilování steaků tou nejlepší volbou. Teploměr zapíchnete do masa a okamžitě se Vám na displeji teploměru zobrazí aktuální teplota v mase. Další možností jsou teplotní vpichovací jehly připojené k digitální jednotce, která Vám na displeji ukazuje aktuální teplotu uvnitř masa a dokonce Vás i upozorní, když je maso ugrilované. Tyto sondy jsou výborné na grilování větších kusů masa a na grilování metodou Low and Slow.
Infračervený teploměr se zabudovaný laserem pro maximálně přesné měření.
SklademKapesní teploměr pro snadné měření teploty uvnitř grilovaného masa.
SklademDigitální teploměr Napoleon PRO pro snadné měření teploty připravovaného masa.
Na dotazDigitální teploměr pro měření teploty masa v udírnách Borniak.
Na dotazDigitální teploměr pro měření teploty na grilech Big Green Egg
SklademBezdrátový teploměr s dvojitou sondou pro měření teploty na grilech Big Green Egg
SklademDigitální teploměr s pouzdrem pro měření teploty na grilech Big Green Egg
SklademPřídavné jehly na maso pro teploměr Bluetooth B-Therm
17 ks sklademRychlý digitální teploměr s pouzdrem pro měření teploty potravin na grilech Big Green Egg
SklademDigitální termosonda s velkým displejem pomocí níž snadno zjistíte, jaká je teplota...
Na dotazDigitální kapesní termosonda Weber, kterou se měří teplota grilovaného masa.
Na dotazJeště jsme dobře naladěni z uplynulých Vánoc a venkovní teploty nám stále umožňují alespoň...
Protože se kvapem blíží vánoční svátky a konec roku, připomeneme si, jak to v tomto období bude s...
I v tomto hektickém předvánočním čase naši dopravci stále doručují do 24 hodin od objednání....