Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit?
SklademChcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Jak špičkovou úroveň...
SklademOdborná publikace z roku 1931 obsahuje 84 receptů uzenářských výrobků, které se u nás...
SklademUčebnice odborných škol pokračovacích pro učně řeznické a uzenářské, provádí čtenáře...
SklademTechnologie masa z roku 1892. Obsahuje 260 receptur masných výrobků evropské provenience.
SklademSoubor 192 receptů masných výrobků poprvé vydaný v roce 1910.
SklademSlovník obsahuje cca 2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19....
Skladem106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech...
SklademKniha z počátku 20. století uvádí 115 receptur masných výrobků vyráběných v Čechách i...
SklademNa naší prodejně v Tachlovicích vždy zkoušíme, testujeme, a hlavně rádi předvádíme zákazníkům...
Tentokrát jsme v prostorách naší prodejny v Tachlovicích připravili pro společnost Kaufland a...
Mistr Honza Málek umí připravovat nejen vepřové, hovězí nebo kuřecí maso, ale s nadšením se vrhá...