Firma Fireland Foods udržuje tradici pěstování a zpracování chilli na nejvyšší úrovni a stále se snaží inovovat a přinášet na trh nové a zajímavé produkty. Díky vášni, znalostem a dlouholetému úsilí se Fireland Foods Austria stala význačným hráčem na trhu s pálivými výrobky nejen v Rakousku a sousedních zemích, ale i v USA. Unikátní omáčky a produkty jsou oblíbené mezi milovníky ostré chuti po celém světě.
Zakladatel firmy Fireland Foods Austria Richard Fohringer je vystudovaný nutriční specialista s hlubokým zaměřením na technologii potravin. Pěstování a zpracování chilli je jeho vášní ji...
Zobrazit celý textFirma Fireland Foods udržuje tradici pěstování a zpracování chilli na nejvyšší úrovni a stále se snaží inovovat a přinášet na trh nové a zajímavé produkty. Díky vášni, znalostem a dlouholetému úsilí se Fireland Foods Austria stala význačným hráčem na trhu s pálivými výrobky nejen v Rakousku a sousedních zemích, ale i v USA. Unikátní omáčky a produkty jsou oblíbené mezi milovníky ostré chuti po celém světě.
Zakladatel firmy Fireland Foods Austria Richard Fohringer je vystudovaný nutriční specialista s hlubokým zaměřením na technologii potravin. Pěstování a zpracování chilli je jeho vášní již více než 15 let. V roce 2007 dostal na trhu svých prvních šest rostlinek chilli. Jako hobby kuchaři mu myšlenka na výrobu vlastních omáček přišla víceméně samozřejmá.
Zpočátku jen rozdával omáčky přátelům, ale žádosti o omáčky se hromadily a pěstování chilli se rok od roku zdvojnásobovalo. V současné době udržuje archiv odrůd s více než 1 200 různými druhy chilli a zpracovává přes 20 tun pálivé zeleniny ročně. Aby byla zajištěna co největší spolehlivost, probíhá pěstování na třech farmách v Rakousku a ve Španělsku. Řadu odrůd chilli stále pěstuje na vlastních farmách. Patří mezi ně Habanero, Jalapeno a nejpálivější odrůda chilli Carolina Reaper.
Sriracha Style je tradiční pálivá chilli omáčka z Thajska.
SklademPálivá omáčka s uzenými chilli papričkami a papričkami habanero.
SklademLetošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...
Pro velký zájem o letní grilování se nám podařilo zajistit termín kurzu ještě na konci letních...