Aktuality

  • 26.06.2017

    Letní kurz grilování se vydařil

    V pátek odpoledne se v našem Weber Worldu v Tachlovicích uskutečnila další Grilakademie, kurz grilování pro naše zákazníky pod taktovkou profesionálních kuchařů Davida Izáka a Roberta Foukala.   Již podruhé v novém Červnová...
  • 19.06.2017

    Posledních 6 volných míst na kurzu grilování

    Máte rádi grilování a zrovna na tento pátek nemáte ještě žádný program? Potom by se vám mohlo líbit na našem kurzu grilování Grilakademie, kde se v přátelské atmosféře a pod dozorem profesionálních kuchařů naučíte něco nového,...
  • 13.06.2017

    Jak vyzrát na hovězí steaky

    Hovězí steaky patří mezi suverénně nejpopulárnější grilovací klasiky, je jich nepřeberné množství druhů a o jejich řádné přípravě koluje spousta nejrůznějších fám a legend. A skutečně udělat na grilu opravdu dobré steaky, po...
  • 06.06.2017

    Nepřímé grilování na kotlových grilech

    Metoda nepřímého grilování se používá u pokrmů, jejichž příprava zabere víc než 20 minut. Nepřímým způsobem se grilují například různé druhy pečení, kuře nebo jiná drůbež vcelku, vepřové koleno nebo žebra apod. Dnes si řekneme...
  • 25.05.2017

    Spousta možností s litinovým nádobím Weber

    Mezi nejklasičtější jídla připravovaná na grilu patří hovězí steaky, kuřecí křídla, hamburgery, klobásy, filety z lososa a další dobroty. Dnes si ale ukážeme, jak se dá s litinovým nádobím Weber ugrilovat prakticky jakékoliv...
  • 23.05.2017

    Pár rad a tipů pro bezpečné zacházení s plynovými lahvemi na LPG

    Popularita plynových grilů roste s každou další sezónou. A není divu. Zdobí je silný výkon, moderní technologie a široké uživatelské rozhraní. Ale plynové grily s sebou přináší také jedno malé úskalí. Je třeba dodržovat...
  • 22.05.2017

    Integrovaný ETC systém v plynových grilech Genesis II LX

    Plynové grily Weber z nové kolekce Genesis II LX disponují celou řadou šikovných vychytávek. Jednou z nich je speciálně upravený ohřívací rošt, který umožňuje použít špízové jehly ETC, aniž byste si museli kupovat celý ETC...
  • 20.05.2017

    Květnový kurz grilování se vydařil

    V pátek odpoledne se v zahradních prostorech naší prodejny Weber World Vladeko uskutečnil další z dlouhé řady tradičních kurzů grilování v režii dua profesionálních kuchařů Davida Izáka a Roberta Foukala. Překvapení na...
  • 15.05.2017

    Zažijte festival chutí a vyzkoušejte některou z 12 nových kořenících směsí Weber

    Lámete si hlavu, čím o víkendu dochutíte tu pěknou krkovičku, co jste si u řezníka objednali? Potřebujete něco pikantnějšího na kuřecí křídla? Pokud ano, jste na správném místě. Právě k nám dorazila velká zásilka víc než...
  • 03.05.2017

    Jak dlouho se griluje hovězí, vepřové a kuřecí maso?

    Víte, jak dlouho by se mělo grilovat kuře vcelku? Máte představu, kolik času potřebuje T-bone steak? Poradíte si s vepřovými žebry nebo rybími filety z lososa? Zde je stručný přehled grilovacích časů nejoblíbenějších druhů...