Grilujeme s Honzou Punčochářem na grilech Big Green Egg!

V nedávné době jsme měli tu čest zúčastnit se exkluzivního školení na grily Big Green Egg, které se konalo v idylickém prostředí jednoho hotelu na Vysočině. A nebyl to jen obyčejný kurz, ale přímo kulinářský zážitek, o který se s námi podělil sám Jan Punčochář, ambasador značky Big Green Egg, spolu s talentovanými kuchaři z Grizzly Kitchen.

grilování s janem punčochářem na big green egg

Od prvního momentu našeho příjezdu bylo jasné, že odpoledne bude něčím výjimečné. Pod odborným vedením Honzy Punčocháře a jeho týmu jsme se ponořili do světa grilování na legendárních "zelených vajíčkách". Nejenže jsme se dozvěděli spoustu užitečných informací o technikách grilování, ale také jsme měli možnost tyto znalosti okamžitě aplikovat a asistovat při přípravě celého menu.

grilování s janem punčochářem na big green egg

A jaké lahůdky jsme si pod vedením těchto kulinářských mistrů připravili? Od tradiční české polévky, přes moderní pokrmy jako pizza s crème fraîche, slaninou a červenou cibulkou, až po masové speciality jako je pečený tomahawk steak, t-bone steak, nebo uzený losos. Nechyběly ani vegetariánské pochoutky, jako je květák vařený v kurkumě s lanýžovou majonézou, které dokázaly, že grily Big Green Egg jsou vskutku univerzální.

grilování s janem punčochářem na big green egg

Jan Punčochář nám během celého odpoledne poskytoval cenné tipy a triky, jak z grilování vytěžit to nejlepší. Díky jeho odborným radám a přátelskému přístupu se každý z nás cítil jako součást týmu a odcházel s pocitem, že grilování na Big Green Egg je nejen umění, ale i zábava.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit