Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: 45 - 60 minut
Suroviny:
Suroviny na omáčku:
Postup: Lilek pečlivě omyjeme a osušíme, podélně nakrájíme ostrým nožem na plátky o síle 3 - 5 mm. Tyto plátky rozložíme na rovnou podložku. Potřeme je olejem, osolíme a opepříme. Gril rozpálíme na střední žár, vložíme plátky lilku a grilujeme z každé strany po dobu 3 minut. Grilované plátky rozložíme zpět na podložku. Tvarohový sýr nakrájíme na přiměřeně velké kousky, na každý plátek lilku položíme sýr a lístek šalvěje. Zatočíme do malých závitků, které napichujeme na špíz střídavě s cherry rajčátky. Hotové špízy vložíme zpět do grilu a prohříváme ještě 4 minuty z každé strany.
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Nový, snadno přenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vaším perfektním společníkem na...