Počet porcí: 4
Náročnost: střední
Doba přípravy: 45 - 60 minut
Suroviny:
Suroviny na omáčku:
Postup: Lilek pečlivě omyjeme a osušíme, podélně nakrájíme ostrým nožem na plátky o síle 3 - 5 mm. Tyto plátky rozložíme na rovnou podložku. Potřeme je olejem, osolíme a opepříme. Gril rozpálíme na střední žár, vložíme plátky lilku a grilujeme z každé strany po dobu 3 minut. Grilované plátky rozložíme zpět na podložku. Tvarohový sýr nakrájíme na přiměřeně velké kousky, na každý plátek lilku položíme sýr a lístek šalvěje. Zatočíme do malých závitků, které napichujeme na špíz střídavě s cherry rajčátky. Hotové špízy vložíme zpět do grilu a prohříváme ještě 4 minuty z každé strany.
Poslední volná místa na úterý 13.5.2025 od 15:00 Pro milovníky venkovního vaření a grilování je...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo se poohlížíte po novém vybavení pro letošní grilovací...
Letošní zimě už definitivně odzvonilo. Jaro je v plné síle a my dostali chuť na pořádnou pizzu....