Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Servis grilů

Zpět na přehled
  • 01.12.2016 Vít M.

    Můžete mi poslat již sestavený gril Master-Touch?

    Dobrý den, měl bych zájem o kotlový gril Weber Master-Touch GBS. Bylo by možné poslat mi gril přepravní firmou už v kompletně složeném stavu? Děkuji za odpověď.
  • 24.11.2016 Vratislav K.

    Můžu Go-Anywhere přepojit z kartuše na bombu?

    Dobrý den, je možné přepojit plynový Go-Anywhere z kartuše na plynovou bombu? Posíláte bomby na dobírku? Děkuji.
  • 22.09.2016 Dušan V.

    Grily weber bazar

    Dobrý den, máte nějaké grily ve slevě nebo neprovozujete třeba s grily Weber bazar? Měl bych zájem o nějaký gril na dřevěné uhlí, ale pokud možno se slevou. Děkuji za odpověď.
  • 29.08.2016 Petr N.

    Děláte u vás servis grilů Weber?

    Dobrý den, před několika lety jsem si koupil plynový gril Weber a teď se mi nějak porouchal. Provádíte ve vaší prodejně servis grilů Weber a prodáváte taky náhradní díly pro Weber grily? Děkuji za odpověď.
  • 17.08.2016 Dušan B.

    Opravujete grily Weber?

    Dobrý den, mám doma plynový gril Weber Q 1200 a při posledním grilování mi prasklo sklíčko na ciferníku termosondy. Děláte ve vaší prodejně taky servis grilů Weber? Můžete mi rozbitou termosondu opravit případně vyměnit za novou? Děkuji za pomoc.
  • 12.08.2016 Zdeněk Š.

    Opravujete grily Weber a prodáváte náhradní díly?

    Dobrý den, před časem jsem z druhé ruky koupil plynový gril Spirit S-320, ale po krátkém bezproblémovém užívání mi přestalo fungovat elektrický zapalování. Můžete mi gril opravit nebo vyměnit poškozený zapalování za nový? Děkuji.
  • 03.08.2016 Tomáš F.

    Provádíte ve vaší prodejně servis grilů Weber?

    Dobrý den, je možné si ve vaší prodejně nechat opravit porouchaný gril případně vyměnit poškozené součástky za nové? Děkuji za odpověď.
  • 23.07.2016 Ota K.

    Rozbil se mi stojan na gril, můžete mi ho opravit?

    Dobrý den, mám doma gril od Webera Q 2400 Stand a rozbil se mi ten stojánek. Když se u vás zastavím, opravíte mi to? Nebo vyměníte mi ten rozbitý stojan za nový? Díky za odpověď.
  • 20.07.2016 Teodor P.

    Prodáváte náhradní díly do grilů Weber?

    Dobrý den, můžete mi pomoct? Při poslední grilovačce se mi rozbil gril Weber, náhradní díly jsem v nejbližší prodejně nesehnal a ty od jiné firmy mi do grilu nepasovaly. Máte vy, jako prodejna Weber World skladem náhradní díly nebo můžete mě případně odkázat na prodejnu, kde ty náhradní díly seženu? Děkuju za pomoc.
  • 18.07.2016 Michal F.

    Prodáváte náhradní díly pro grily Weber?

    Dobrý den, dostal jsem na vás kontakt, že mi jako autorizovaný prodejce firmy Weber budete schopni obstarat náhradní díly pro grily Weber. Měl bych zájem o kolečka a rukojeť ke kotli. Dokážete mi pomoci?

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit