Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Servis grilů

Zpět na přehled
  • 29.06.2016 Martin V.

    Dá se Weber Q 1200 přepojit z kartuše na bombu?

    Dobrý den, koupil jsem si u vás plynový gril Q 1200 s oranžovým poklopem. Gril napájím pomocí plynových kartuší, ale moc dlouho mi nevydrží. Bylo by možné přenastavit gril z plynové kartuše na běžnou plynovou bombu? Děkuji za odpověď.
  • 29.06.2016 Jan K.

    Můžu si u vás vyměnit prázdnou plynovou lahev za plnou?

    Dobrý den, prosím o informaci, zda je u vás možné zakoupit 5 litrovou láhev na propan-butan? Pokud ano, kolik by stálá případná výměna plné lahve za prázdnou? Děkuji za pomoc.
  • 14.06.2016 Vašek L.

    Jak na montáž plynového grilu Summit S-470?

    Dobrý den, měl bych na vás takovou prosbu. Mám zájem o váš gril Summit S-470, ale dělá mi trochu starosti montáž grilu. Mohli byste mi prosím trochu poradit, jak na to? Nejlepší by byly samozřejmě fotky s pracovním postupem. Děkuji za pomoc.
  • 17.05.2016 Zbyněk K.

    Jak je velké transportní balení pro Weber gril Q 3200?

    Dobrý den, potřebuji vědět, jaké jsou celkové rozměry transportního balení ke grilu Q 3200 v centimetrech. Můžete mi tyto rozměry sdělit? Děkuji za odpověď.
  • 30.04.2016 Honza Č.

    Jak se připojuje plynová bomba ke grilu?

    Dobrý den, potřeboval bych od vás poradit, jak se připojuje propanbutanová bomba k plynovému grilu. Děkuji za odpověď.
  • 25.04.2016 Lukáš Z.

    Je možné předělat Weber gril Q 1200 z kartuše na PB lahev?

    Dobrý den, před nedávnem jsem se na vašich stránkách dočetl, že připojení na PB lahve není dostupné. Mám zájem o Weber gril Q 1200, na kterých bych chtěl připojit dvoukilovou nebo pětikilovou PB lahev. Jaká je momentálně ohledně připojení PB lahve situace? Děkuji za odpověď.
  • 18.04.2016 Filip M.

    Dodáváte náhradní díly ke grilům Campingaz?

    Dobrý den, potřeboval bych ke grilu Campingaz 2 Series Classic LX Vario nový teploměr, co je na víku. Při utahování mi totiž praskl. Jste schopni mi teploměr sehnat, prosím? Děkuji za vaši odpověď.
  • 18.04.2016 Jaroslav K.

    Jak se plní kompozitní plynová bomba?

    Dobrý den, poradíte mi, jak se plní kompozitní plynová bomba (7,5 kg) z vaší nabídky? Ještě jsem se s tímto typem plynové bomby nesetkal. Děkuji za vaši pomoc.
  • 17.02.2016 Petr V.

    Připojení grilu na PB lahev

    Dobrý den, mám doma váš plynový gril Weber a teď bych k němu rád připojil propanbutanovou bombu místo dosavadní kartuše. Poradíte mi, kde se dá koupit připojovací set? Děkuji za odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit