Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Dotazy z oblasti Údržba grilu

Zpět na přehled
  • 23.10.2017 Miloš R.

    Prodáváte čisticí prostředky na nerezovou ocel?

    Dobrý den, prodáváte nějaké čisticí prostředky na nerezovou ocel? Mám doma plynový gril Genesis II LX S-340 a nerad bych při čištění ho poškrábal. Děkuji za odpověď.
  • 09.10.2017 Petr F.

    Jak mám zazimovat plynový gril Campingaz?

    Dobrý den, máme od vás plynový gril Campingaz s originálním obalem. Chtěl jsem se zeptat, jak mám gril skladovat přes zimu? Můžu ho nechat venku pod krytou pergolou i se zapojenou plynovou lahví s uzavřeným ventilem? Nehrozí grilu nebo plynové lahvi přes zimu nějaké poškození? Děkuji za odpověď.
  • 04.10.2017 Linda H.

    Jak nejlépe čistit generátor studeného kouře

    Dobrý den, na vašich stránkách mě velmi zaujal generátor studeného kouře na uzení za studena a chtěl jsem se zeptat, jestli se dá čistit v myčce na nádobí, nebo jaký způsob čištění byste mi doporučili? Díky za vaši odpověď.
  • 26.09.2017 Miloš U.

    Údržba grilu z nerezové oceli

    Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jak se co nejlépe odstraňuje připečená mastnota z nerezového grilu? Děkuju za odpověď.
  • 04.09.2017 Milan E.

    V čem spočívá funkce InstaClean?

    Dobrý den, na vašich webových stránkách jsem si přečetl, že některé plynové grily Campingaz mají speciální funkci InstaClean, díky které lze grilovací vanu umýt v myčce. Můžete mi říct, jak to celé funguje?
  • 24.08.2017 Martin M.

    Čím se dá čistit litinová mřížka Sear Grate?

    Dobrý den, dostal jsem jako dárek k narozeninám litinovou mřížku Sear Grate, ale nikde jsem se nedočetl o její údržbě. Poradíte mi prosím, jak jí mám čistit? Je možné ji oškrábat kartáčem nebo mřížka vyžaduje nějakou jinou údržbu? Předem děkuji za vaši odpověď.
  • 21.08.2017 Jiří K.

    Prodáváte nějaké pomůcky na čištění elektrických grilů?

    Dobrý den, můžete mi doporučit nějaké pomůcky vhodné pro čištění elektrických grilů? Děkuji za vaši odpověď.
  • 15.08.2017 Šimon V.

    Poradíte mi, čím mám čistit svůj gril Campingaz?

    Dobrý den, mám doma plynový gril Campingaz Master 3 Series Woody a chtěl bych si pořídit nějaké čisticí prostředky na údržbu grilu. Můžete mi nějaké doporučit? Děkuji za odpověď.
  • 10.07.2017 Marek T.

    Čím se dají čistit trysky hořáků plynového grilu Q 1200?

    Dobrý den, máte skladem nějaké čistící nástroje nebo pomůcky, kterými by šly vyčistit zanesené trysky hořáků u plynového grilu Q 1200? Můžu k tomuto účelu využít kartáček z čistící sady pro plynové grily 6202? Děkuji za odpověď.
  • 04.07.2017 Alena H.

    Potřebuji poradit s čištěním plynového grilu Q 1200

    Dobrý den, poradíte mi jakým způsobem a jakými přípravky se dá nejlépe vyčistit plynový gril Weber Q 1200? Děkuji za odpověď.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit