Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. S podobnou otázkou, jakou jste položil vy, se na nás v minulosti obrátilo nemálo klientů. Obecně totiž převládá povědomí, že kouř vycházející z briket nebo dřevěného uhlí pozitivně ovlivňuje chuť a dodává masu výraznější a pro grilování autentičtější chuť. Jenže je to malinko jinak. Fakticky není mezi grilováním na dřevěném uhlí a grilováním na plynu žádný podstatný chuťový rozdíl. Hovězí steak z kotlového grilu chutná stejně skvěle jako hovězí steak z plynového nebo elektrického grilu. Nicméně u kotlového grilu může chuť zvýraznit placebo efekt dodaný kouřem z briket nebo dřevěného uhlí. To je však čistě individuální záležitost a může platit jen u někoho.
Takže odpověď na vaši otázku „Chutná steak z kotlového grilu stejně jako z plynového“ zní „ano“, ovšem s poznámkou, že se může u některých lidí projevit placebo efekt kouře a steak z kotlového grilu bude mít o něco málo navrch. Pokud byste měl zájem o nějaký z našich kotlových nebo plynových grilů, anebo kdybyste měl nějaké další otázky, neváhejte nás kontaktovat. Kromě naší zákaznické linky můžete využít kontaktního online formuláře, nebo nás můžete navštívit přímo v naší prodejně Weber World v Tachlovicích (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy), kde máme vystaveou většinu z naší nabídky grilů Weber a doplňkového příslušenství.
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Žádné produkty