Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Samotný výrobce, společnost Weber, doporučuje pro čištění grilovacího roštu používat speciální kartáč s ocelovými štětinami. Čištění provádějte bezprostředně po skončení grilování, dokud je váš gril ještě horký. V další fázi, když už je gril vychladlý, jej omyjte horkou mýdlovou vodou smíchanou a následně jej opláchněte čistou vodou. Co se týče vašeho dotazu na pyrolytické čištění, tak po konzultaci s obchodním zástupcem společnosti Weber jsme došli k závěru, že grilovací rošty jsou natolik odolné, že by čištění pyrolýzou měli vydržet. Přesný údaj o maximální teplotě, kterou gril vydrží, však výrobce neuvádí.
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Žádné produkty