Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Pravidelná údržba a odstraňování nečistot z udírny je sice nutné, ale nemusíte udírnu čistit bezpodmínečně po každém uzení. Ideální bude, když udírnu vycídíte jednou za 2 uzení. Při liknavějším přístupu k čištění udírny riskujete, že díky nahromaděným usazeninám z kouře udírna zasmrádne, což negativně ovlivní chuť i vůni uzeného masa a dalších pokrmů. K čištění udírny přitom stačí obyčejná krystalická soda, teplá voda a mycí houbička. Vyjímatelné části udírny jako jsou rošty nebo odkapávací plech můžete navíc zbavit nečistot v obyčejné myčce na nádobí.
V případě, že budete mít o elektrickou udírnu Bradley Smoker 4 zájem, nebo kdybyste se chtěl zeptat na něco dalšího, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, nebo nás můžete oslovit prostřednictvím kontaktního online formuláře anebo nás můžete přijet navštívit do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy), kde vám bude k ruce jeden z našich technických poradců.
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Žádné produkty