Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. U kotlových grilů všeobecně platí, že mají podstatně horší regulaci teploty než plynové grily. Ve vašem případě bych při pečení pizzy na kameni zvolil jako palivo dřevěné uhlí Weber, které se rozhoří dříve a dokáže roztopit váš gril na výrazně vyšší teplotu. Brikety nejsou pro přípravu pizzy na kotlovém grilu příliš vhodné. Mnohem více se hodí pro pozvolnější déletrvající grilování. Jinak je váš postup při roztápění grilu správný. V případě zájmu o naše dřevěné uhlí Weber, nebo pokud byste měla nějaké další otázky ohledně pecí na pizzu, neváhejte nás oslovit. Obrátit se na nás můžete prostřednictvím zákaznické linky, na našich webových stránkách můžete využít kontaktní online formulář anebo nás můžete přijet navštívit do naší kamenné prodejny Weber World Vladeko v Tachlovicích (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy), kde s vámi vše, co budete chtít vědět, probere jeden z našich technických poradců.
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Žádné produkty