Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. V naší nabídce najdete hned pět termosond, přičemž kromě designu se liší především ve způsobu použití. Jedny se používají tak, že se hrot termosondy přiloží ke grilovanému masu (nebo se do něj přímo zapíchne, to když se chcete přesvědčit, jaká je teplota v prostředku grilovaného masa). V nabídce je ale i sofistikovanější termosonda Weber Style s dvěma měřícími jehlicemi a jakýmsi pagerem, který vás upozorní, až je jídlo hotové, nebo až dosáhne požadované teploty, kterou jste si na přehledném LCD displeji pageru nastavili. Přikládáme také několik fotografií z používání obou druhů termosond při grilování celého kuřete a různých druhů hovězích steaků. V případě vašeho trvajícího zájmu o termosondy nebo pokud byste měl nějaké další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Žádné produkty