Jsou nějaké znatelné rozdíly mezi druhy udících briket Bradley Smoker?

Dobrý den, vyzkoušel jsem brikety z různých druhů dřeva, jabloň, javor, ořešák a třešeň, ale nezaznamenal jsem žádné velké rozdíly mezi nimi. Vůbec nedokážu poznat, jaké brikety zrovna používám. Máte na to někdo nějakou pomůcku?
Tomáš F.

Naše odpověď:

Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz. Já osobně si myslím, že jde právě o posbírané zkušenosti. Ale je taky možné, že nevnímáte tolik ty rozdílné vůně, že nemáte tak citlivý nos. Takoví lidé jsou samozřejmě mezi námi. To s jistotou říct nelze. Možná jste pouze natrefil na špatně skladované brikety, které už nemají takovou intenzitu.

Obecně ale platí, že různé druhy udících briket Bradley Smoker nejsou jen tak pro obohacení nabídky, ale svůj smysl to určitě má. Je to tak, že jedny brikety se hodí na uzení hovězího, jiné vepřového a zase jiné třeba kuřecí maso. Bukové a ořechové dřevo je zkrátka silnější než dřevo jabloně nebo javoru. Určitě nebudete mít stejně uzené kuřecí maso na jabloňovém a bukovém dřevě, ten rozdíl určitě poznáte, i když to sám nemusíte pocítit během uzení.  

Udící brikety Bradley Smoker

V případě, že budete mít další otázky ohledně udíren či uzení, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců. 

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit