Měření teploty uvnitř udírny za pomocí sond na maso

Dobrý den, chci se zeptat, kde je nejlepší místo pro umístění sondy na měření teploty uvnitř udírny?
03.11.2020 Gábina P.

Naše odpověď:

Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz. V případě že přemýšlíte o pořízení sondy na měření teploty uvnitř komory udírny máte na výběr ze dvou možností a to buď sondu bezdrátovou nebo sondu propojenou drátkem s ovládacím panelem. Nejideálnější je používání sondy rovnou uvnitř masa. Teplotu udírny většinou zjistíte na teploměru, který standardně bývá ve výbavě udírny. V případě digitálních udíren je teplota zobrazena na digitálním displeji.

sonda do masa Weber

Pokud i tak trváte na sondě pro měření teploty v komoře udírny, je důležité kde teplotu měříte. Samozřejmě, že nejvyšší teplotu naměříte u topného tělesa a chladnější, jak jdete udírnou výš ke klapce na regulaci průtoku kouře. Např. termosonda Weber Connect Smart Grilling Hub, která v balení obsahuje dvě sondy, jednu jednoduše připojíte na rošt uvnitř udírny a druhou lze zapíchnou do masa. Je to zajímavá kombinace, která by mohla splňovat Vaše požadavky.

sonda do masa Weber

V případě, že budete mít další otázky ohledně termosondy do udírny, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. Zde se můžete s případnými dotazy obrátit na jednoho z našich technických poradců.

Kategorie

Aktuality

Archiv aktualit