Naše odpověď:
Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Předehřívání plynového grilu, ale i jakéhokoli jiného, je pro správné grilování velmi důležité a rozhodně se nejedná o žádnou fámu. Bez řádně rozpáleného roštu se v podstatě nedá grilovat. Nebo dá, ale výsledek by vám a ani nikomu jinému radost rozhodně neudělal. Vlastně je to podobné jako když vaříte doma v kuchyni na klasické pánvi nebo pečete v troubě. Když budete smažit řízky, taky si pánev nejdřív pořádně rozpálíte, stejně tak musíte předehřát troubu, když chcete péct kuře nebo nějaký moučník. No a u plynového grilu je to podobné. Před každým grilováním je důležité zapálit gril a nechat ho naplno běžet se zavřeným poklopem alespoň dvacet minut, dokud se gril nerozpálí na 260 °C. Teprve pak na něm můžete začít grilovat. V případě dalších dotazů nás neváhejte se na nás obrátit. Pro tyto účely můžete využít naší zákaznickou linku, dále je vám k dispozici kontaktní online formulář na našich webových stránkách anebo nás můžete přijet navštívit do naší kamenné prodejny Weber World Vladeko v Tachlovicích (mezi Zličínem a Rudnou u Prahy), kde se vám bude věnovat jeden z našich technických poradců, který zodpoví každý váš dotaz na příslušenství a grily Weber.
Milovníci domácích klobás, uzení a grilování pozor! V areálu naší prodejny GrilyKrby.cz v...
S příchodem podzimu a tím i nižších venkovních teplot nemusíte s grilováním končit. Právě naopak!...
Ve čtvrtek 18. 9. 2025 od 15:00 proběhl na naší prodejně v Tachlovicích poslední letošní kurz...
Žádné produkty