Peče se pizza lépe na keramickém kameni nebo litinovém tálu?

Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Je na pečení pizzy na grilu lepší keramický kámen na pizzu nebo litinový tál? Pro litinový tál bych našel víc využití, ale nevím, jak by se na něm dělala pizza. Dokážete mi poradit? Děkuji za pomoc.
07.06.2019 Jan H.

Naše odpověď:

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Obecně je pro pečení pizzy nejlepší kámen z keramického kordieritu. Ten stačí posypat moukou, pořádně rozpálit a můžete začít péct. Litinový tál lze pro pečení pizzy použít taky. Ale je třeba dávat pozor, aby se litinový nerozpálil až příliš, pizza by se pak mohla snadno spálit. Kámen na pizzu s madly prodáváme za cenu 1 590 korun a na našich webových stránkách jej najdete pod produktovým kódem 8836. Litinové tály najdete v naší nabídce pro různé modely plynových, elektrických a kotlových grilů Weber.

V případě, že budete mít o kámen na pizzu či litinový tál zájem, nebo kdybyste se chtěl zeptat ještě na něco jiného, neváhejte se na nás obrátit. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo nás můžete navštívit v naší kamenné prodejně Weber World Vladeko, kde se vám bude osobně věnovat jeden z našich technických poradců.

1
3
2
4
6

Aktuality

Archiv aktualit