Naše odpověď:
Dobrý den, u plynového grilu zvolte tento postup. Nejdříve počkejte, až bude gril na dotyk úplně studený. Poté vyjměte flavorizéry, zapalte hořáky a sledujte plameny. Pokud plamen nebude hořet na všech hořácích rovnoměrně, je možné, že je vnitřní strana něčím zablokována. Proto důkladně zkontrolujte hořák a plynové trysky a je-li hořák zanesený a plynové trysky zablokované, tak jej vyčistěte, respektive trysky uvolněte. Důvodů, proč gril sálá teplo nerovnoměrně může být ale víc. Díky otvoru u zapalování na hořácích bývá pravá část grilu zhruba o 4°C teplejší než levá strana. Může se ale stát, že teplejší bude levá strana grilu, obvykle to bývá způsobeno vlivem silnějšího větru, který teplo rozfouká podél hořáku. Gril můžete buď otočit o devadesát stupňů, nebo jej postavit na nějaké závětrné místo. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...
Žádné produkty