Ryba se vždy přilepí na rošt grilu

Dobrý den, při grilování ryb se mi vždy ryba přilepí na rošt grilu a nakonec se při otáčení rozpadne. Jak jí ugrilovat, aby zůstala krásně vcelku? Děkuji za radu.
16.10.2020 Eliška P.

Naše odpověď:

Dobrý den,

děkujeme Vám za dotaz. Rybu můžete naprosto snadno připravit, aniž byste si kupovala nějaký speciální gril na ryby. Ryby se dají krásně ugrilovat jak na grilu na dřevěné uhlí, tak na plynovém či elektrickém grilu. 

Ryba na grilu

Výrobci na milovníky grilovaných ryb nezapomněli. V naší nabídce naleznete speciální držáky na ryby, které Vám poslouží k dokonalému výsledku, kterým bude na talíři krásně vypadající ryba - nepřipálená od roštu a nerozpadlá na kousky. Držáky jsou vyráběny v několika velikostí, stačí si jen vybrat ten nejvhodnější pro Váš gril. Do tohoto nerezového držáku jednoduše rybu zavřete a i s držákem ji vložíte do grilu. Při otáčení opět otočíte celým tímto držákem. Když je ryba ugrilovaná dle Vašich představ naprosto snadno ji celou z držáku vyjmete ven. 

Ryba na grilu

V případě, že si budete chtít speciální držák na rybu objednat, nebo kdybyste se chtěla zeptat na něco jiného, neváhejte a obraťte se na nás. Volat můžete na naší zákaznickou linku, dále je Vám na našich webových stránkách k dispozici kontaktní online formulář anebo se za námi můžete vydat do naší kamenné prodejny Vladeko v Tachlovicích. 

Kategorie

Aktuality

Archiv aktualit