Otázky a odpovědi

Přehled zaslaných dotazů a odpovědí

Na této stránce naleznete odpovědi na nejčastější dotazy, které nám posíláte. Pokud se chcete na něco zeptat, využijte náš formulář, rádi vám odpovíme. Pošlete nám svůj dotaz.

Vyberte si prosím oblast, která vás zajímá:

  • 08.02.2016 Jakub P.

    Kdy bude otevřena nová prodejna?

    Dobrý den, na vašich internetových stránkách máte uvedeno, že prodejna v OC Harfa je uzavřená z důvodu přestavby prodejny. Chci se proto zeptat, kdy bude prodejna opět otevřena. Děkuji za vaši odpověď.
  • 07.02.2016 Robert K.

    Prodáváte grilovací rošty s vyměnitelným středem jako samostatné zboží?

    Dobrý den, prodáváte grilovací rošty s vyměnitelným středem jako samostatné zboží? Rád bych si pořídil pizza kámen a wok pánev, ale můj gril je vybaven obyčejným roštem. Děkuji za vaši odpověď.
  • 04.02.2016 Jáchym L.

    Gril s dřevěným obložením a žulovou deskou

    Dobrý den, na vašich webových stránkách jsem si všiml plynového grilu s dřevěným obložením a žulovou deskou a rád bych se zeptal, jestli podobnou úpravu nabízíte i u jiných typů grilů, než který máte na webu vyfocený. Děkuji za vaši odpověď.
  • 03.02.2016 Filip S.

    Doporučíte mi nějaké čisticí prostředky na grily z ušlechtilé oceli?

    Dobrý den, můžete mi doporučit nějaké šetrné čisticí prostředky na můj gril Summit S-470 z ušlechtilé oceli? Byl poměrně drahý a nerad bych ho nešetrnou manipulací poškodil. Děkuji za vaši odpověď.
  • 02.02.2016 Přemek V.

    Vejde se do grilu Master-Touch celé prase?

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se ve vašem grilu Weber Master-Touch dá ugrilovat celé prase, přesněji řečeno selátko. Děkuji za odpověď.
  • 01.02.2016 Marcel H.

    Ochranný obal na ohniště Fireplace

    Dobrý den, líbí se mi vaše ochranné obaly na grily Weber. Chci se zeptat, jestli prodáváte obaly na všechny typy grilů včetně obalu na umělé ohniště Fireplace?
  • 30.01.2016 Vlastimil Ř.

    Budou letos kurzy grilování?

    Zdravím, máte v plánu pořád zase kurzy grilování jako loni v létě? V minulém roce jsem se nestihl včas přihlásit, tak bych to letos rád napravil. Díky za odpověď.
  • 27.01.2016 Radka F.

    Závada na plynovém grilu Q 3000

    Dobrý den, mám problém s grilem Weber Q 3000 a potřebovala bych od vás poradit. Pravidelně se mi stává, že hořáky grilu hoří jen velmi malým, mihotavým plamenem, a to i tehdy, kdy jsou regulační knoflíky v poloze pro silný plamen. Netušíte, čím by tato závada mohla být způsobena? Děkuji.
  • 27.01.2016 Pavel Novotný

    Čištění elektrického grilu

    Dobrý den, mám elektrický gril Weber Q140 a chtěl jsem se vás zeptat, jestli je možné tento gril pyrolyticky čistit v troubě. Jakou teplotu maximálně vydrží?
  • 23.01.2016 Martina F.

    Příslušenství ke grilům Weber

    Dobrý den, mohli byste mi doporučit nějaké příslušenství pro grily Weber? Před časem jsme si koupili nový gril Weber a rádi bychom k němu teď přikoupili nějaké doplňkové komponenty. Děkuji.

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit