Grilovaná treska v pepři

Grilovaná treska v pepři
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 30 minut
Porce: 2 - 4

Suroviny:

  • 2 - 4 porce tresky po 200 g
  • 50 g rozpuštěné máslo
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 2 lžičky sladké papriky
  • mletý barevný pepř
  • česneková sůl podle chuti

Postup:

  • Porce ryby omyjeme a osušíme.
  • V misce smícháme mletou papriku, pepř, tymián a česnekovou sůl.
  • Porce ryby potřeme z obou stran rozpuštěným máslem a posypeme kořenící směsí.
  • Maso vložíme do grilovací mřížky na ryby nebo na litinový rošt a grilujeme 4 - 6 minut doměkka, v polovině úpravy obrátíme.
  • Horké plátky ryby pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme.

Vyzkoušejte náš jednoduchý recept na grilovanou tresku v pepři se sladkou paprikou a čerstvým tymiánem. Uvidíte, že čerstvá ryba a voňavé bylinky, jsou vždy zárukou úspěchu.

Recept na grilovanou tresku v pepři
Recept na grilovanou tresku v pepři
Recept na grilovanou tresku v pepři
Recept na grilovanou tresku v pepři
Recept na grilovanou tresku v pepři
Recept na grilovanou tresku v pepři
Recept na grilovanou tresku v pepři
Recept na grilovanou tresku v pepři
Recept na grilovanou tresku v pepři

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit