Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 25 minut
Suroviny:
Postup:Klasy kukuřice opatrně oloupeme, šustí ponecháme. Toto otočíme, nůžkami zakrátíme a stáhneme provázkem. Vznikne nám přírodní držátko. Klas potřeme ze všech stran bylinkovým olejem připraveným z oleje, petržele, česneku, soli a pepře. Rozpálíme gril a na střední teplotu a klasy grilujeme po dobu 12 - 15 minut. Průběžně otáčíme a kontrolujeme, aby se nám na klasech vytvořily pěkné zlatohnědé mřížky od grilovacího roštu. po sejmutí z grilu inhned podáváme.
Chcete grilovat jako MasterChef? Tereza Vyhlídalová, finalistka soutěže MasterChef Česko, nám na...
V sobotu 6.7. proběhl v Tachlovicích speciální kurz grilování pod vedením Mistra Málka, zaměřený...
Došlo Vám oblíbené grilovací koření nebo dřevěné uhlí do grilu? Nestihli jste si pořídit gril...