Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 25 minut
Suroviny:
Postup:Klasy kukuřice opatrně oloupeme, šustí ponecháme. Toto otočíme, nůžkami zakrátíme a stáhneme provázkem. Vznikne nám přírodní držátko. Klas potřeme ze všech stran bylinkovým olejem připraveným z oleje, petržele, česneku, soli a pepře. Rozpálíme gril a na střední teplotu a klasy grilujeme po dobu 12 - 15 minut. Průběžně otáčíme a kontrolujeme, aby se nám na klasech vytvořily pěkné zlatohnědé mřížky od grilovacího roštu. po sejmutí z grilu inhned podáváme.
Před námi je další slunečný víkend, proto bylo pro naše zákazníky potřeba zajistit dostatečné...
Počasí se teď, téměř na konci května, konečně umoudřilo a pravá grilovací sezóna tak může začít....
I letošní svátek maminek připadá na druhou květnovou neděli a to je naprosto ideální den na...