Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 25 minut
Suroviny:
Postup:Klasy kukuřice opatrně oloupeme, šustí ponecháme. Toto otočíme, nůžkami zakrátíme a stáhneme provázkem. Vznikne nám přírodní držátko. Klas potřeme ze všech stran bylinkovým olejem připraveným z oleje, petržele, česneku, soli a pepře. Rozpálíme gril a na střední teplotu a klasy grilujeme po dobu 12 - 15 minut. Průběžně otáčíme a kontrolujeme, aby se nám na klasech vytvořily pěkné zlatohnědé mřížky od grilovacího roštu. po sejmutí z grilu inhned podáváme.
Grilování je oblíbená činnost Čechů od jara až do podzimu, a co se týká třeba keramických grilů i...
Ve čtvrtek 9.6.2022 v prostorách naší prodejny s grily a udírnami v Tachlovicích proběhl další...
Během probíhající sezóny vyhlásil výrobce Rösle speciální slevy ve výši 4 000 Kč - 7 000 Kč na...