Počet porcí: 4
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 25 minut
Suroviny:
Postup:Klasy kukuřice opatrně oloupeme, šustí ponecháme. Toto otočíme, nůžkami zakrátíme a stáhneme provázkem. Vznikne nám přírodní držátko. Klas potřeme ze všech stran bylinkovým olejem připraveným z oleje, petržele, česneku, soli a pepře. Rozpálíme gril a na střední teplotu a klasy grilujeme po dobu 12 - 15 minut. Průběžně otáčíme a kontrolujeme, aby se nám na klasech vytvořily pěkné zlatohnědé mřížky od grilovacího roštu. po sejmutí z grilu inhned podáváme.
Letošní letní kurz grilování na keramických grilech Big Green Egg se konal jako vždy v rozlehlém...
Představujeme vám revoluční způsob, jak si připravit pravou italskou pizzu přímo u vás doma. S...
Pro velký zájem o letní grilování se nám podařilo zajistit termín kurzu ještě na konci letních...