Grilovaný mořský vlk

Grilovaný mořský vlk
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Porce: 4

Suroviny:

  • 4 pěkné čerstvé mořské vlky
  • 4 lžíce nasekaných zelených bylinek (kopr, koriandr, petrželka ...)
  • 2 citróny
  • sůl, pepř

Postup:

  • Čerstvé ryby vykucháme, řádně omyjeme pod studenou vodou a osušíme.
  • Zevnitř i zvenku osolíme a opepříme.
  • Pokapeme citrónovou šťávou a břišní dutinu naplníme zelenými bylinkami.
  • Odleželou rybu vložíme do středu grilu a grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu přibližně 30 minut.
  • Během grilování otočíme, aby ryba byla pěkně opečená ze všech stran.
  • Podáváme teplé obložené plátky citrónu a s pečivem.

Grilovaný mořský vlk napěchovaný čerstvým koprem, koriandrem a petrželkou a zakapaný citrónovou šťávou je prostě delikatesa. Vyzkoušejte náš recept a přesvědčte se sami.

Recept na grilovaného mořského vlka
Recept na grilovaného mořského vlka
Recept na grilovaného mořského vlka
Recept na grilovaného mořského vlka
Recept na grilovaného mořského vlka
Recept na grilovaného mořského vlka
Recept na grilovaného mořského vlka
Recept na grilovaného mořského vlka
Recept na grilovaného mořského vlka
Recept na grilovaného mořského vlka

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit