Grilovaný pangasius s olivami

Grilovaný pangasius s olivami
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: středně náročné
Doba přípravy: 45 minut
Porce: 4

Suroviny:

  • 4 porce pangasiuse
  • 100 g zelených oliv
  • 100 g šunky
  • olej nebo máslo
  • sůl, pepř

Postup:

  • Filety z pangasia rozložíme na rovnou plochu, osolíme a opepříme.
  • Poklademe plátky šunky, na šunku navršíme olivy.
  • Smotáme do závitků a spíchneme párátkem.
  • Hotové závitky vložíme do zapékací misky, podlijeme trochou vody nebo vývaru, zakapeme olejem a vložíme do rozpáleného grilu.
  • Grilujeme metodou přímého grilování po dobu cca 30 minut.
  • Hotové posypeme nasekanými zelenými bylinkami.
  • Podáváme teplé, vhodnou přílohou je opečená bagetka nebo vařené brambory.

Jak na grilovaného pangasiuse? Vyzkoušejte náš recept a udělejte si z filetů z pangasiuse, šunky a oliv lahodné rybí závitky. Ještě před podáváním můžete závitek vylepšit nasekanými čerstvými bylinkami.

Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami
Recept na grilovaného pangasiuse s olivami

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit