Grilovaný pangasius v alobalu

Grilovaný pangasius v alobalu
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: středně náročné
Doba přípravy: 45 minut
Porce: 4

Suroviny:

  • 4 porce pangasia po 200 g
  • 8 plátků anglické slaniny
  • 2 cibule
  • 2 rajčata
  • olej
  • sůl, pepř
  • oblíbený sýr
  • 4 čtverce alobalu

Postup:

  • Porce pangasia opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme.
  • Na čtverce alobalu položíme plátky slaniny, na ni maso.
  • Na maso naklademe na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené kousky rajčat, zakápneme olejem.
  • Zabalíme kraje pevně přitiskneme k sobě a vložíme do rozpáleného grilu.
  • Grilujeme ve středu grilu metodou nepřímého grilování po dobu cca 30 minut.
  • Hotové horké porce trochu rozbalíme, necháme uniknout páru, na směs v alobalu naskládáme ještě nakonec kousky oblíbeného sýra a necháme pár minut zapéci.
  • Podáváme teplé přímo v misce z alobalu.
  • Povrch můžeme posypat nasekanou zelenou cibulkou nebo osvěžit sekanou zelenou petrželkou.

Pangasius není sice nejpopulárnější ryba na světě, ale i tak si na něm lze řádně pošmáknout. Více vám prozradí náš recept na grilovaného pangasiuse v alobalu.

Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu
Recept na grilovaného pangasiuse v alobalu

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit