Hamburger s trhaným masem

Hamburger s trhaným masem
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 45 minut
Porce: 4

Suroviny:

  • 4 kuřecí prsní řízky
  • oblíbená grilovací směs koření
  • sýr
  • rostlinný olej
  • sůl
  • pepř

    Na oblohu

  • barevné salátové listy
  • cibule
  • rajčata
  • hořčice
  • majonéza
  • kečup

Postup:

  • Kuřecí prsa otřeme olejem a posypeme grilovacím kořením, opečeme na přímém žáru doměkka.
  • Pro lepší chuť můžeme na rozpálené uhlí či brikety přihodit 1 - 2 hrsti udících lupínků.
  • Hotové maso odložíme na mísu a necháme chvíli odpočinout, Poté je natrháme po vláknech na malé kousky.
  • Žemli namažeme máslem a opečeme po dobu 30 sekund až 1 minuty.
  • Na spodní polovinu každé žemle naskládáme listy salátu, navrstvíme kousky natrhaného kuřete, přidáme cibuli, rajče a sýr.
  • Dochutíme dle vlastní fantasie kečupem či majonézou a přiklopíme druhým dílem žemle.
  • Podáváme teplé.

Ochutnejte náš neortodoxní hamburger s trhaným kuřecím masem, salátkem, cibulí, rajčaty a klasickou trojkombinací kečup, hořčice a majonéze.

Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem
Recept na hamburger s trhaným kuřecím masem

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit