Počet porcí: 6
Náročnost: středně těžké
Doba přípravy: 1 - 1,5 hodiny
Suroviny:
Postup: Pěkné hovězí přední maso koupíme u osvědčeného prodejce. Maso pokud je potřeba odblaníme a pokrájíme na úhledné kostky o hraně přibližně 3 cm. Do roztopeného grilu vložíme litinovou pánev Wok. V pánvi rozehřejeme sádlo, na něj nasypeme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou osmahneme do zlatohněda, na krátkou chvíli přisypeme oba druhy papriky a hladkou mouku. Z těchto surovin máme připravený základ pro guláš. Na základ vložíme kostky hovězího masa a necháme "zatáhnout" a lehce osmahnout. Osolíme, opepříme a zalijeme vroucím vývarem. Za občasného míchání ponecháme pod víkem grilu dusit po dobu 40 minut. Těsně před dokončením přidáme na tenké proužky nakrájené zelené papriky. Podáváme s chlebem, zdobené snítkou petržele a kolečky cibule. Pro servírování můžeme použít i vydlabaný malý bochník chleba.
Na základě rozhodnutí vlády musí být i nadále obě naše prodejny s grily Vladeko i Harfa uzavřeny....
Výrobce kanadských grilů Napoleon přinesl do letošní sezóny kromě velmi praktického a jedinečného...
Na konci minulého týdne na náš sklad dorazily dlouho očekávané novinky od kanadského výrobce...