Počet porcí: 6
Náročnost: středně těžké
Doba přípravy: 1 - 1,5 hodiny
Suroviny:
Postup: Pěkné hovězí přední maso koupíme u osvědčeného prodejce. Maso pokud je potřeba odblaníme a pokrájíme na úhledné kostky o hraně přibližně 3 cm. Do roztopeného grilu vložíme litinovou pánev Wok. V pánvi rozehřejeme sádlo, na něj nasypeme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou osmahneme do zlatohněda, na krátkou chvíli přisypeme oba druhy papriky a hladkou mouku. Z těchto surovin máme připravený základ pro guláš. Na základ vložíme kostky hovězího masa a necháme "zatáhnout" a lehce osmahnout. Osolíme, opepříme a zalijeme vroucím vývarem. Za občasného míchání ponecháme pod víkem grilu dusit po dobu 40 minut. Těsně před dokončením přidáme na tenké proužky nakrájené zelené papriky. Podáváme s chlebem, zdobené snítkou petržele a kolečky cibule. Pro servírování můžeme použít i vydlabaný malý bochník chleba.
Novinkami pro letošní grilovací sezónu jsou kromě jiného i nové modely peletových grilů Pit Boss....
V sobotu 15.3.25 proběhl „poslední“ jarní kurz s Mistrem Málkem. Tentokrát se Mistr a jeho...
Češi jsou národem, který miluje sýry v jakékoli podobě. Co tedy vyzkoušet přidat sýr i do uzeného...