Kapr uzený na grilu

Kapr uzený na grilu
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Porce: podle počtu ryb

Suroviny:

  • čerstvé ryby
  • sůl
  • oblíbené dřevěné štěpky

Postup:

  • Čerstvé ryby omyjeme a osušíme.
  • Osolíme a sůl prsty pořádně vetřeme zvenku i uvnitř do ryby.
  • Necháme odležet cca 30 minut, mezitím rozpálíme gril a na grilovací rošt naklademe namočené štěpky.
  • Nasolené ryby ukládáme do středu grilu, grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu cca 45 minut.
  • Rybu můžeme podávat jak teplou tak i studenou s oblíbeným pečivem.

Připravit si kapra uzeného na grilu není nic složitého. Držte se našeho receptu a uvidíte, jak skvěle bude kapr uzený na grilu chutnat. K dochucení přitom stačí jen obyčejná sůl, pepř a udící lupínky.

Recept na kapra uzeného na grilu
Recept na kapra uzeného na grilu
Recept na kapra uzeného na grilu
Recept na kapra uzeného na grilu
Recept na kapra uzeného na grilu
Recept na kapra uzeného na grilu
Recept na kapra uzeného na grilu
Recept na kapra uzeného na grilu
Recept na kapra uzeného na grilu
Recept na kapra uzeného na grilu

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit