Kebab z mletého masa

Kebab z mletého masa
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: středně náročné
Doba přípravy: 45 minut
Porce: 4 - 6

Suroviny:

  • 500 g mletého hovězího libového masa
  • 3 lžíce zelených bylinek
  • 2 jarní cibulky
  • 2 stroužky česneku
  • 1/2 lžičky kmínu
  • 1/4 lžičky mletého pepře
  • 1/4 lžičky muškátového oříšku
  • bambusové špejle nebo kovové špízy

Postup:

  • Mleté maso vložíme do mísy, přidáme koření, česnek prolisujeme a cibuli nasekáme najemno.
  • Řádně promícháme a rozdělíme na jednotlivé porce.
  • Špejle předem namočíme do vody, aby se nám při grilování nepřepalovaly.
  • Z připraveného masa utvoříme kolem špejle malé válečky.
  • Gril rozehřejeme na přímé grilování a špejle s masem vkládáme do středu grilu.
  • Grilujeme po dobu 7 - 12 minut, podle potřeby několikrát otočíme.
  • Podáváme s pečivem, popřípadě s rýží ochucenou šafránem.

Pronikněte s naší pomocí do tajů orientální kuchyně a dopřejte si fantastický kebab z mletého hovězího, kterým byste neurazili ani slavného Sindibáda!

Recept na kebab z mletého masa
Recept na kebab z mletého masa
Recept na kebab z mletého masa
Recept na kebab z mletého masa
Recept na kebab z mletého masa
Recept na kebab z mletého masa
Recept na kebab z mletého masa
Recept na kebab z mletého masa
Recept na kebab z mletého masa
Recept na kebab z mletého masa
Recept na kebab z mletého masa

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit