Kuřecí čína na grilu

Kuřecí čína na grilu
Metoda přípravy: grilování, vaření
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 40 minut
Porce: 4

Suroviny:

  • 4 kuřecí řízky
  • 1 pórek
  • 1 červená kapie
  • 1 - 2 lžíce solamylu
  • 1 lžička kari
  • 7 lžic sojové omáčky
  • trochu oleje
  • 2 žloutky

Postup:

  • Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky, vložíme do mísy a přidáme žloutky, sojovou omáčku, kari, solamyl.
  • Důkladně promícháme a necháme 30 minut stát.
  • Do grilu vložíme nahřát pánev s trochou oleje.
  • Zkoušku teploty provedeme vhozením jednoho kousku masa do pánve.
  • Pokud se začne hned smažit je olej dost rozehřátý a my můžeme přidat ostatní naložené maso.
  • Pečeme zprvu zprudka, aby se maso zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř.
  • Až je maso pěkně opečené ze všech stran, zmírníme oheň a přisypeme najemno nakrájený pórek a kapii.
  • Necháme zvolna dojít pod poklicí. Servírujeme s čerstvým chlebem nebo vařenou rýží.

Dostali jste chuť na čínu s kuřecím masem? Stačí na grilu rozpálit Wok pánev a pustit se do díla. Kuřecí maso, pórek, červená kapie, kari, sójová omáčka, solamyl, trocha oleje, žloutky a kuřecí čína se zeleninou je na světě!

Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu
Recept na kuřecí čínu na grilu

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit