Makrela uzená na grilu

Makrela uzená na grilu
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 1 hodina
Porce: dle počtu ryb

Suroviny:

  • čerstvé ryby
  • sůl
  • oblíbené dřevěné štěpky

Postup:

  • Čerstvé ryby omyjeme a osušíme.
  • Osolíme a sůl prsty pořádně vetřeme zvenku i uvnitř do ryby.
  • Necháme odležet cca 30 minut, mezitím rozpálíme gril a na grilovací rošt naklademe namočené štěpky.
  • Nasolené ryby ukládáme do středu grilu, grilujeme metodou nepřímého grilování po dobu cca 45 minut.
  • Rybu můžeme podávat jak teplou tak i studenou s oblíbeným pečivem.

Vyzkoušejte náš recept na uzenou makrelu na grilu a uvidíte, jaká je to dobrota. Ale pozor...uzená makrela na grilu voní tak fantasticky, že se k vám nastěhují všechny kočky z okolí.

Makrela uzená na grilu
Makrela uzená na grilu
Makrela uzená na grilu
Makrela uzená na grilu
Makrela uzená na grilu
Makrela uzená na grilu
Makrela uzená na grilu
Makrela uzená na grilu
Makrela uzená na grilu

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit