Rib eye steak se solí a pepřem

Rib eye steak se solí a pepřem
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: snadné
Doba přípravy: 40 minut
Porce: 4

Suroviny:

  • 4 kusy steaků rib eye(z vysokého roštěnce) o síle min 2 cm
  • sůl, pepř
  • 2 dcl olivového oleje

Postup:

  • Maso nasolíme a opepříme a potřeme olejem.
  • Rozpálíme gril, litinový rošt v grilu očistíme kartáčem a potřeme tukem.
  • Steaky grilujeme z každé strany zhruba 3-4 minuty.
  • Hotové steaky necháme odpočinout v teple ještě minimálně 5 minut.
  • Při servírování zakápneme olejem.

Nejlepší kombinace na světě? Kvalitní hovězí, mořská sůl, čerstvě namletý černý pepř a panenský olivový olej. Nevěříte? Vyzkoušejte a uvidíte. Stačí jedno sousto té lahůdky a už nebudete chtít jíst nic jiného.

Recept na Rib eye steak se solí a pepřem
Recept na Rib eye steak se solí a pepřem
Recept na Rib eye steak se solí a pepřem
Recept na Rib eye steak se solí a pepřem
Recept na Rib eye steak se solí a pepřem
Recept na Rib eye steak se solí a pepřem
Recept na Rib eye steak se solí a pepřem
Recept na Rib eye steak se solí a pepřem

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit