Rump steak

Rump steak
Metoda přípravy: grilování
Náročnost přípravy: středně náročné
Doba přípravy: 40 minut
Porce: 4

Suroviny:

  • 4 plátky z hovězí kýty
  • 1/8 l oleje
  • 2 lžíce octa
  • 1/2 kelímku čerstvé bazalky
  • 1/2 másla
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • sůl, pepř
  • 1 menší salát
  • 1 little gem
  • 2 střední pomeranče
  • 3 žloutky
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice

Postup:

  • Jako první smícháme nasekanou bazalku s nadrobounko nasekanou cibulkou, a citronovou šťávu se solí, pepřem, olejem a octem.
  • Little gem spolu se salátem opereme a nakrájíme na tenké proužky.
  • Pomeranče oloupeme a nakrájíme na stejné dílky, smícháme dohromady se salátem.
  • Steaky potřeme olejem a necháme odležet.
  • Zálivku na salát připravíme smícháním žloutku s hořčicí a olejem.
  • Ochucujeme solí pepřem , popř. octem.

Sezvali jste kamarády na grilovačku a nevíte čím je pohostit? Nebuďte troškař a naservírujte jim pořádný kus hovězího. Pamatujte, že poctivými rump steaky nikdy nikoho neurazíte.

Recept na Rump steak
Recept na Rump steak
Recept na Rump steak
Recept na Rump steak
Recept na Rump steak
Recept na Rump steak
Recept na Rump steak
Recept na Rump steak

Kategorie produktů

Aktuality

Archiv aktualit